Årets julklapp är brandsläckaren Firemill - Firemill

Årets Julklapp - Firemill kolsyresläckare

Firemill är ett definitivt behov under advent och juletid med alla ljus

firemill-original-rod-arets-julklapp

Firemill som årets julklapp

Vintern är väl underbar, det är mörkt ute man kan sitta inne med levande ljus och mysa med en bra bok och man kan äta härliga middagar med familjen. Detta innebär dock alltid en liten risk, det finns alltid en fara att man glömmer ljusen när man går från matbordet. Om så är fallet är det perfekt att ha en Firemill på plats – kanske årets julklapp.

Designad brandsläckare, av några av Sveriges främsta industridesigners, pryder Firemill sin plats i köket. Du har den alltid till hands och kan snabbt släcka en mindre brand, innan något skadats eller stämningen förstörts (kanske till och med tvärt om). Släckmedlet kolsyra är dessutom klassat som födoämne, så du kan till och med äta biffarna du släckt om du vill.

Brandsläckaren Firemill finns i färgerna röd, vit och svart. Vad sägs om en röd brandsläckare som pryder snyggt i köket? En vit brandsläckare som smälter in i det stilrena vardagsrummet eller en svart brandsläckare som står stolt vid den öppna spisen?
Vi tror garanterat att denna enkla brandsläckare kommer bli en uppskattad julklapp eller kanske en julklapp till dig själv.

Firemill passar i alla kök

Med Firemill nära tillhands i köket och om alla i familjen har tränat med den så kommer man reagera instinktivt om och när något händer. Då reducerar man tiden dramatiskt för ingrepp.

Kvinna i vit skjorta använder en vit Firemill

Brandbekämpning med en tvist

Koldioxid är ett väl etablerat släckmedel som används i känsliga miljöer så som i elektronikhallar och på sjukhus. Koldioxiden tränger undan syrgasen och släcker på så sätt branden. Med Firemill kan du med en enkel twist använda samma typ av skonsamma släckning i ditt eget hem.

Svart, röd och vit Firemill uppradad

Köp Årets julklapp direkt i vår webbshop

Du kan med förtroende köpa Firemill direkt i vår webbutik. Du köper den då direkt ifrån uppfinnaren. Här hittar du också först våra nya tillbehör, nya modeller och färger. Inom Sverige levererar vi alltid fraktfritt. Vi skickar dom vanligtvis inom 2 dygn och transporten tar vanligen ett dygn.

Öva med Firemill

En viktig poäng är att du kan öva med Firemill. Här har vi samlat lite filmer där vi släcker bränder och övar med Firemill.

Det klarar Firemill

Du ska inte använda din Firemill mot så stora bränder. Vad klarar egentligen en Firemill? Klicka nedan för att läsa mer!

Ladda ned manualer

När det brinner är det för sent att läsa manualen! Här finns Firemills manual, varningstexter och instruktion till väggfäste.

Köp Firemill

I vår shop kan du alltid tryggt köpa Firemill kolsyresläckare direkt från uppfinnaren. Snabb leverans och fri frakt vid ordrar över 500 kronor.