Bli återförsäljare - Firemill

Bli återförsäljare

Bli återförsäljare för en produkt av högsta kvalitet som vi utvecklat tillsammans med svenska toppdesigners, ingenjörer och producenter.

Vit Firemill med kolsyreflaska i bakgrunden

En helt vanlig kolsyretub

Firemill  förvandlar en helt vanlig kolsyretub för kolsyrat vatten till en snyggt designad kolsyresläckare.

Designad av några av Sveriges främsta industridesigners pryder Firemill sin plats i köket, och finns därför nära till hands om en brand skulle uppstå. Det gör att släckningen kan påbörjas omedelbart och inga skador hinner uppstå. Dessutom är släckmedlet helt rent, så du behöver inte ens torka upp det efteråt.

Vi erbjuder nu möjligheten för dig som företagare inom detaljhandeln att bli återförsäljare för denna mycket innovativa och praktiska produkt.

Vinnande Svensk design och konstruktion

Vi har valt att anlita svenska toppdesigners, svenska ingenjörer och svenska producenter för att få en produkt av högsta kvalitet, såväl i design och konstruktion som i utförande, kvalitet och leveranssäkerhet.

Andreas och Martin tar emot German Design Award Gold 2019

Vilka är vi?

Vi är två bröder som har förenats i viljan att sprida Firemill som en strävan att på ett enkelt sätt öka säkerheten i Sveriges (och kanske världens) hem. Om Firemill kan förhindra en större brand tycker vi att vi gjort nytta. Samtidigt tror vi att Firemill, med sin snygga design och möjligheten till övning, kan öka medvetenheten om och beredskapen inför bränder generellt. Vi är väldigt stolta över vår prisvinnande produkt och hoppas att du ska tycka lika mycket om den som vi!

Kontakta oss via formuläret nedan om du är intresserad. Välkommen med din förfrågan!

Kontakta oss

Du når oss i första hand via mejl. Om du vill prata med oss, skriv det i mejlet så ringer vi upp dig så snart vi kan. Oftast hör vi av oss inom ett dygn.

(Obligatorisk)” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Öva med Firemill

En viktig poäng är att du kan öva med Firemill. Här har vi samlat lite filmer där vi släcker bränder och övar med Firemill.

Det klarar Firemill

Du ska inte använda din Firemill mot så store bränder. Vad klarar egentligen en Firemill? Klicka nedan för att läsa mer!

Ladda ned manualer

När det brinner är det för sent att läsa manualen! Här finns Firemills manual, varningstexter och instruktion till väggfäste.

Mer om oss

Firemill kolsyresläckare har skapats av oss två bröder Andreas och Martin Westberg. Läs mer om oss och företaget här.