Butik - Firemill

Brandsläckare

Här är vår butik där du kan köpa Firemills snyggt designade brandsläckare som med koldioxid enkelt släcker mindre bränder i till exempel köket, båten, husbilen eller vid grillen. Här köper du den direkt från uppfinnaren, och här hittar du först våra nya tillbehör och färger.

Firemill Butik

Firemill Original brandsläckare i Aluminium

Svenska uppfinningen Firemill original brandsläckare. En kolsyresläckare som tilldelats ett flertal internationella utmärkelser för sin unika design. Det är en brandsläckare som har representerat Sverige under Världsutställningen i Dubai 2020. Den finns också med i Nationalmuseums samlingar av modern svensk idustridesign. Här säljer vi endast originalet i delvis återvunnen aluminium. Både stark, snygg och miljövänlig. Vi tycker det är här du ska köpa brandsläckare.

Kolsyresläckare Firemill

Koldioxid är ett medel som bland annat används vid släckning av bränder i känsligare miljöer som exempelvis på sjukhus och i elektronikhallar då kolsyra varken leder ström eller lämnar några spår efter sig.
Firemill brandsläckare / kolsyresläckare fungerar som en snabbsläckare i snygg design och som bör stå lättillgängligt i köket, i sommarstugan, i husbilen, på båten eller vid grillen. *

Köp en Firemill brandsläckare till dig själv eller som presenten för den du bryr dig om.

*Utöver vår lätthanterliga brandsläckare rekommenderar vi att det alltid ska finnas en pulverbrandsläckare i alla hushåll utifall ni ställs inför en större brand.