Grilla alltid säkert med brandsläckare Firemill - Firemill

Grilla säkert med Firemill

När du grillar är Firemill den självklara följeslagaren.

Grillsäsongen är här!

Grilla är en härlig upplevelse, men innebär alltid en liten risk. Minimera den med en Firemill på plats.

Designad av några av Sveriges främsta industridesigners pryder Firemill sin plats vid grillen Du har den alltid till hands och kan snabbt släcka innan något skadats eller eller stämningen förstörts (kanske till och med tvärt om). Släckmedlet är dessutom klassat som födoämne, så du kan till och med äta biffarna du släckt om du vill.

En trevlig stund i trädgården

Låt inte grillstunden förstöras av en  brand. Bränder börjar alltid smått, och kan du snabbt inleda släckningen hinner den inte ta sig, och inget skadas, varken du, maten eller stämningen. Ha alltid med en Firemill när du grillar!

Kvinna i vit skjorta använder en vit Firemill

Brandbekämpning med en tvist

Koldioxid är ett väl etablerat släckmedel som används i känsliga miljöer så som i elektronikhallar och på sjukhus. Koldioxiden tränger undan syrgasen och släcker på så sätt branden. Med Firemill kan du med en enkel twist använda samma typ av skonsamma släckning i ditt eget hem.

Svart, röd och vit Firemill uppradad

Köp den direkt i vår webbshop

Du kan med förtroende köpa Firemill direkt i vår webbutik. Du köper den då direkt ifrån uppfinnaren. Här hittar du också först våra nya tillbehör, nya modeller och färger. Inom Sverige levererar vi alltid fraktfritt. Vi skickar dom vanligtvis inom 2 dygn och transporten tar vanligen ett dygn.

Öva med Firemill

En viktig poäng är att du kan öva med Firemill. Här har vi samlat lite filmer där vi släcker bränder och övar med Firemill.

Det klarar Firemill

Du ska inte använda din Firemill mot så stora bränder. Vad klarar egentligen en Firemill? Klicka nedan för att läsa mer!

Ladda ned manualer

När det brinner är det för sent att läsa manualen! Här finns Firemills manual, varningstexter och instruktion till väggfäste.

Köp Firemill

I vår shop kan du alltid tryggt köpa Firemill kolsyresläckare direkt från uppfinnaren. Snabb leverans och fri frakt vid ordrar över 500 kronor.